Ceaiurile Tea Forte

Sunt o mare consumatoare de ceaiuri . Infuzia sub formă de decoct mă relaxează şi îmi crează o stare de bine . Când am caştigat în urma unui concurs un pachet de 6 pliculeţe de ceai Tea Forte, un ceai lăudat chiar si de Oprah Winfrey, am fost foarte încântată. Am primit cate 2 pliculeţe din Sweet Ginger Plum , Hazelnut Truffle şi Harvest Apple Spice.

Pliculeţele de ceai au un design placut , în formă de piramidă , la capătul căreia se găseşte o frunzuliţă verde.

teaforte

teaforte1

Sweet Ginger Plum este “O combinatie fructata care aseaza perfect aroma intensa de pruna langa hibiscus picant, afine si smochine. Mixul este accentuat de un strop de scortisoara si de caldura ghimbirului.” Este o infuzie de un roşu rubiniu destul de dulce , răcoritoare şi foarte aromată .

Hazelnut Truffle este “Un ceai negru exceptional cu ciocolata belgiana, boboci de trandafir, cacao si fulgi de cocos. Imbogatit cu note de alune prajite.”  Aceasta descriere însumează perfect amestecul delicios şi unic ce rezultă din infuzia acestui ceai dar mi-ar fi plăcut ca aroma de ciocolată să fie mai puternică .

Harvest Apple Spice este “O combinatie minunata care nu contine cofeina, cu gust de mere proaspete dulci si condimente cu aroma bogata, care iti incalzeste bolta palatina si care iti va aduce aminte de placinta cu mere facuta de mama.” Ceaiul are o aromă puternică de mere şi parfumează toata casa cu un miros delicios.

Toate cele 3 sortimente sunt delicioase şi parfumate şi îmi doresc să încerc şi alte sortimente Tea Forte .

You may also like

1 Comment

  1. O sa le incerc. Apropo, ce design interesant au. Fruza e reala sau din plastic/hartie? In Romania nu exista in magazin care sa comercializeze aceste ceaiuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *