Cosmetice naturale Marillys

Este cunoscut faptul că multe produse chimice penetrează bariera pielii şi sunt absorbite în sânge. În majoritatea produselor de îngrijire produsele chimice sunt ingrediente de bază ,  multe dintre ele fiind foarte daunătoare. Zilnic folosim produse cosmetice pentru îngrijirea pielii: săpun, gel de duş, şampon, creme etc .Totuşi natura este in continuare foarte darnică cu noi şi ne oferă plante, flori şi ierburi bogate în vitamine, enzime, proteine şi minerale, substanţe necesare în ingrijirea pielii pe care manufacturierii de produse naturale au grija să le păstreze proprietăţile, oferindu-ne cele mai bune cosmetice naturale. Folosind produse şi cosmetice naturale putem controla într-o mare măsură cantitatea de substanţe chimice pe care o introducem în organism.

Cosmeticele naturale nu sunt doar un moft deşi este un trend foarte la modă. Ele ar trebui să facă parte din rutina noastră de îngrijire pentru a avea o piele frumoasă şi sănătoasă. De ce să alegem cosmeticele naturale ?

1. Pentru că nu conţin substanţe nocive.

Cosmeticele naturale conţin doar ingrediente care hrănesc şi protejează pielea , sunt făcute cu ingrediente naturale derivate din plante, nu au coloranţi şi nici conservanţi.

2. Rezultate mult mai bune decât în cazul cosmeticelor clasice.

S-a demonstrat printr-o serie de studii că ingredientele naturale dau rezultate mai rapide şi de durată mai lungă.

Cosmetice naturale născute din pasiunea pentru manufacturarea cosmeticelor naturale găsiţi şi la Marillys . Oferta de cosmetice naturale este foarte variată şi este în mare masură la fel de variată precum se întamplă şi în cazul celor conventionale.Ele sunt realizate din unt de cacao, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ulei de samburi de strugur si uleiuri esentiale. Au un ambalaj atrăgător şi sunt la preţuri foarte convenabile.

Mie îmi place secţiunea specială pentru bebeluşi. Este foarte important să alegem produse cât mai naturale pentru ingrijirea pielii bebeluşului care are o piele mult mai sensibila decât a unui adult. Bebeluşii nu reusesc să facă faţă substanţelor chimice cu care intra în contact şi un numar relativ scazut de substante chimice i-ar putea afecta intr-un mod destul de grav. Însă un produs cosmetic natural, care conţine doar ingrediente naturale este mult mai blând şi mai bun pentru pielea unui bebeluş şi niciodată nu îi va provoca probleme de sanatate.

ulei pentru masajul bebelușului Mami maseaza-mă!-500x500

De asemenea , există si o secţiune specială cadouri pentru evenimentele deosebite din viaţa ta. Cu siguranţa cosmeticele naturale constituie un cadou care va fi remarcat şi apreciat.

Cadou Ioana-500x500

Voi ati folosit produse cosmetice naturale? Daca da, ce produse aţi folosit ?

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *