Crema de mâini

“Mâinile spun totul despre tine” – acesta este un clişeu pe care îl auzim nu de puţine ori.Se spune că primele care arată vârsta unei femei sunt mâinile;şi mai mult de atât,mâinile arată felul în care ai grija de pielea şi de corpul tău.Aspectul mâinilor şi unghiilor este un factor important atât la femei cât şi la bărbaţi.Pielea mâinilor are de suferit mai ales iarna sau atunci când afară e vânt sau soare puternic,hidratarea naturală a mâinilor este afectată de schimbarea bruscă a vremii.Nu uita să porţi mănuşi iarna, pentru a-ţi proteja mâinile de frigul specific acestui anotimp.

Dacă mâinile tale au o piele mai uscată,atunci va trebui să cauţi o cremă mai grasă, care să reuşească să le hrănească.Dacă mâinile tale sunt uscate şi crăpate caută texturi fluide care să pătrundă rapid în piele şi care să nu lase acea peliculă grasă la suprafaţa mâinilor.Dacă mâinile tale sunt foarte uscate şi cu crăpături profunde, foloseşte o cremă hidratantă grasă, pe bază de unt de shea, ulei de jojoba sau de migdale dulci.Aloe vera este renumită pentru proprietăţile sale de hrănire şi cicatrizare. Avantajul acesteia constă şi în faptul că este uşoara şi nu lasă pielea mâinilor unsuroasă.

Pentru a pătrunde cât mai bine în piele aplică crema de mâini în straturi subţiri şi masează-te apoi uşor.Ideal ar fi să o faci chiar înainte de culcare deoarece astfel crema ar putea acţiona pe tot parcursul nopţii.

Ce creme de mâini folosim pentru îngrijire?


Să vedem câteva posibilităţi:

1. Crema de mâini Atrix

-o cremă nutritivă care susţine procesul natural de regenerare al pielii,oferindu-i în acelaşi timp şi protecţie.Conţine provitamina B5 şi muşeţel care au un efect calmant şi dezinfectant al pielii.

Preţ recomandat:6,79 Lei

2. Crema de mâini cu glicerină de la Farmec

– conţine uleiuri naturale şi glicerină,catifelează şi hidratează pielea deshidratată a mâinilor, redându-le frumuseţea.Se absoarbe rapid în piele.Poate fi utilizată în fiecare zi.

Preţ recomandat: 8 Lei

3. Crema de mâini Nivea hidratare delicată

-cu o textură bogată, ce se absoarbe rapid,catifelează, regenerează şi calmează pielea mâinilor   uscate într-un mod eficient şi delicat.Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii mâinilor şi îngrijeşte cuticulele.

Preţ recomandat: 10,94 Lei

4. Crema de mâini Garnier hidratare intensivă

– hidratează şi dă fermitate pielii printr-un singur gest de plăcere tonifiantă.Graţie untului de karite oferă o hidratare intensă şi de lungă durată.Nu este însă rezistentă la apă.

Preţ recomandat:12,26 Lei

5. Crema intens hidratantă cu efect reparator de la Neutrogena

– calmează senzaţia de mâncărime şi iritaţiile asociate cu pielea uscată,hidratează în profunzime accelerând regenerarea pielii.Se aplică uşor şi este absorbită rapid în piele,nu este grasă sau uleioasă.

Preţ recomandat: 13,99 Lei

Desigur acestea sunt doar câteva din opţiunile alegerii unei creme de mâini potrivite pentru tine.

Tu ce cremă de mâini foloseşti?

You may also like

1 Comment

  1. Buna!
    Momentan folosesc crema pentru maini si unghii de la Balea, dar nu mi se pare prea grozava.
    Cea mai buna crema pentru maini pe care am folosit-o pana acum mi se pare Garnier(varianta rosie, cu alantoina).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *