Frumuseţea se dăruieşte

Alături de BUZZStore și Avon Space am descoperit gama Advance Techniques Reconstruction (șampon-balsam-ser regenerator) pentru un păr fortifiat, mătăsos , hidratat , cu aspect sănătos și lucios . Advance Techniques Reconstruction are la bază tehnologia PROFIBERPLEX și keratina lichidă ce ajută la reconstrucția și netezirea firului de păr.


Am rămas plăcut surprinsă să descopăr că părul meu a devenit un păr mult mai catifelat și mai ușor de aranjat .
Preferatul meu este serul regenerator deși eram sceptică la început. De obicei nu prea mă împac cu uleiurile de păr,îmi reduc drastic volumul și părul meu arată uleios.Spre bucuria mea , acest ser reușește să potolească firele rebele și să-i confere un aspect mătăsos,strălucitor fără să-l încarce.

Uleiul de argan din compoziția acestui ser reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocoș regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textură mătăsoasă.

Este un ser multifuncțional care poate fi folosit atât că mască înainte de șamponare sau că un scut protector înainte de uscare, ori pentru un retuș rapid al vârfurilor despicate.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *