Gama Apidermin Lejer

În urmă cu câteva săptămâni am primit spre testare de la Complex Apicol Veceslav Harnaj noua gamă de produse Apidermin Lejer ce conţine : cremă lejeră hidratantă de zi ,cremă lejeră regenerantă de noapte , lapte demachiant lejer şi loţiune tonică hidratantă care promit o piele fericită şi răsfăţată de substanţe active de origine animală.

dsc01026 dsc01027

Cremele lejere de zi şi noapte au un preţ foarte accesibil şi sunt ambalate într-un recipient tip borcănel . Crema de zi are o  textură mai uşoară , este hidratantă şi nu necesită o cantitate prea mare  . Cred că ar fi mai potrivită totuşi pentru un ten mai uscat . Îmi place că nu conţine parabeni, coloranti sau parafine şi are FPS 15. Crema de noapte este după părerea mea vedeta acestei game. Este foarte fină,intră uşor in piele si lasa tenul hidratat şi catifelat.

Şi laptele demachiant şi loţiunea tonică au de asemenea un preţ mai mult decât accesibil ,au un ambalaj foarte practic şi îndepărtează foarte bine urmele de machiaj lasănd o piele hidratată şi fină.

Gama Apidermin Lejer este disponibila in Boutique-ul Apicol Online la adresa: http://magazin.complex-apicol.ro dar si la distribuitorii Complexului Apicol Veceslav Harnaj.

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *