Idei de căciuli pentru sezonul rece

Ne place sau nu, a venit iarna şi va trebui să ne obişnuim cu ea. Cel mai mult îmi place în anotimpul rece că pot să îmi accesorizez ţinuta cu pălării haioase ori elegante, trendy ori chic, aşa că vă propun câteva idei de căciuli pentru anotimpul rece.

Căciula tricotată

Căciula tricotată rămâne la moda şi sezonul acesta. Accesoriul se potriveşte de minune ţinutelor lejere de peste zi şi multe modele sunt unisex.

Turbanul

Poate doreşti să optezi pentru un accesoriu mai apreciat în sezonul actual şi anume – turbanul; îl poţi purta în orice nuanţă doreşti.

 

 

 

 

 

Pălăriile Fedora

Sunt alegerea celebrităţilor şi nu ai cum să greşesti atunci când alegi o astfel de pălărie. O poţi combina cu paltoane lungi, jachete din blană sau stofă şi sacouri groase.

 

 

 

 

 

Căciulile de iarnă sunt reprezentate cu toate acestea şi de modelele de fesuri cu ciucuraşi, vesele, ori de “urechi”, cum le spun eu, ori cordeluţe, perfecte pentru a înviora atmosfera de afară. Aceste modele vesele, cu ciucuraşi, cred eu că  nu vor trece neobservate în fiecare iarnă, pentru un plus de tinereţe şi vioiciune.

Oricare ar fi alegerea ta, trebuie să ştii că pălăria ori căciula este un accesoriu must-have pentru completarea oricărei ţinute, pentru zilele ori nopţile reci de iarnă.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *