Mâini fine şi catifelate în sezonul rece.

Odată cu lăsarea frigului pielea mâinilor are şi ea de suferit. Vântul puternic şi aerul rece fac pielea mâinilor deshidratată, uscată, şi cu crăpaturi inestetice. Pentru a preveni aceste aspecte neplăcute şi pentru a avea mâini catifelate şi frumoase trebuie să ţinem cont de următoarele sfaturi :

1. Poartă mănuşi călduroase care să te protejeze.

2. Foloseşte de mai multe ori pe zi o cremă hidratantă cu ulei de nucă de cocos sau unt de shea cele 2 ingrediente fiind recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pielii. Eu mi-aş dori să încerc crema de mâini cu extract de Shea si Vanilie L’Occitane care catifelează şi protejează pielea mâinilor şi te învăluie într-un parfum delicat de flori de vanilie.

Eu sunt topită după mirosul de vanilie , miros pe care îl ador şi care mă duce cu gândul la o îngheţată de vanilie sau la o prăjitură cu vanilie, adică la tentaţii irezistibile.

3. Îndepărtează celulele moarte cu un scrub delicat. Amestecă o lingurita de zahăr brun cu o cantitate mică de ulei de masline ,masează bine mainile timp de un minut, apoi clăteşte cu ceai de muşeţel.

Dacă vei ţine cont de aceste sfaturi cu siguranţă vei avea mâini catifelate şi fine!

 

You may also like

3 Comments

  1. Pot spune ca am incercat diferite variante insa nimic nu a mers foarte bine. mai ales ca majoritatea cremelor de maini contin acea glicerina ce are tendinta de a lasa mainile unsuroase.

    Sper sa aiba rezultate ingredientele, desi eu voi opta pentru un alt miros decat cel de vanilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *