Nail art

Care sunt cele mai moderne manichiuri si picturi pe unghii din anul acesta? Mai jos cateva dintre cele mai interesante modele care va pot inspira de Revelion. Fie ca va ganditi la vacanta, la o cina romantica, la o seara la disco sau la o aniversare, exista foarte multe posibilitati: combinatii de alb, negru si lac incolor,  modele asimetrice ( modele diferite pentru fiecare unghie), aplicatii sub forma de autocolante gumate decoratiuni florale sau cu strasuri, cu piercinguri. In functie de tehnica folosita, unghiile decorate rezista intre 2 saptamani si o luna daca o data la cateva zile le mai aplicati un strat incolor, protector. Pentru modelele cu autocolante, procedeul de lipire e urmatorul:  se lasa unghiile natur ( daca doriti se poate aplica si un strat transparent peste care apoi se aplica decorul) , se taie foitele cu autocolant in functie de marimea unghiilor, se pozitioneaza autocolantul pe unghie si se preseaza pana se face transferul. Dupa ce desenul s-a imprimat, se mai da un strat deasupra – un strat incolor sau transparent colorat daca doriti.

Mai jos cateva exemple despre ce se poate face in materie de aplicatii pe unghii – dintre cele mai neconventionale: vedeti aici un tutorial despre cum putem folosi sarea si piperul, ceaiul negru, condimentele sau semintele de susan pentru a crea efecte spectaculoase.

Pentru Craciun, am gasit aici niste seturi cu unghii false care sunt decorate manual, pictate si apoi lacuite pentru o fixare mai buna. Fiecare set contine 12 unghii false si un tub de 2 grame cu lipici special pentru unghii.  Daca va plac elementele decorative si grafiile, daca va place mai mult sa va imbracati in alb sau negru, mai jos si o solutie eleganta si creativa de inspiratie azteca.

Ce am mai gasit interesant: o pudra fina formata din micro bile metalice colorate in rosu, roz, violet, argintiu, verde, oranj, auriu. Se poate aplica pe unghie si apoi totul protejat cu un lac incolor.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *