Nebulizatorul cu compresor Trussa.

Inevitabilul s-a produs și la noi și am ajuns în miez de noapte la urgențe cu fetița care nu se mai oprea din tușit. Verdictul a fost : pneumonie. Tratament cu antibiotic și terapie cu aerosoli . Ne-am documentant pe internet și am citit că tratamentul cu aerosoli presupune inhalarea pe cale respiratorie a unor substanțe active pulverizate, sub formă de vapori pentru a ajunge în tractul respirator. Este folositor în tratarea răcelilor, bronșitei, gripei, infecții respiratorii, ORL sau pulmonare, dar și în ameliorarea simptomelor de astm la copii. Există mai multe tipuri de dispozitive pentru administrarea medicamentelor prin inhalare printre acestea și nebulizatoarele. Nebulizatoarele sunt aparate electrice (cu compresor sau cu ultrasunete) care permit administrarea medicamentelor lichide pe cale respiratorie cu ajutorul unei măști sau piese bucale. Substanța lichidă exact măsurată și introdusă în recipientul corespunzător este dispersată în particule foarte fine (aerosoli) care pot fi ușor aspirate în căile respiratorii .

Dacă ai decis și tu că este nevoie să investești într-un nebulizator și ai nevoie de el cât mai repede îți vin în ajutor cu o recomandare pentru un aparat de aerosoli cu compresor, nebulizatorul Trussa.

 

 

 

Este ideal pentru toată familia, dar în special pentru copii, datorită nivelului scăzut de zgomot, de sub 60dB(A). Include toate accesoriile pentru a fi folosit de întreaga familie: inhalator oral, mască faciala pentru copii și mască pentru adulți. Nebulizatorul poate fi folosit de toată familia iar dozele de o medicament pot fi individualizate. Cu ajutorul nebulizatorului se pot administra chiar și combinații de mai multe substanțe active.

Curățarea și dezinfectarea pieselor nebulizatorului sunt obligatorii după fiecare folosire pentru a se îndepărta pericolul unor contaminări microbiene a acestora.

Găsiți mai multe informații aici.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *