OptiFibre® pentru problemele tranzitului intestinal.

Dacă vrei să te simți bine, să-ți ameliorezi confortul digestiv și să-ți subtiezi silueta trebuie să încerci o dietă bogată în fibre. Acestea ajută la funcționarea normală a tractului digestiv și la digestia alimentelor , previn constipația și diareea, dar sunt importante și în regimurile alimentare de slăbit, deoarece conferă senzația de sațietate pe termen lung.

Trecerea la o dietă bogată în fibre nu se poate face în mod brusc, ci într-o anumită perioadă de timp, treptat. De asemenea, rezultatele aportului de fibre se pot observa după 2-3 zile de consum.

Descopera OptiFibre®! Simte-te din nou confortabil fara constipatie, balonare sau dureri abdominale!

Se recomanda administrarea de OptiFibre treptat, începând cu 1 măsură pe zi (sau ½ în cazul copiilor cu vârstă mai mică de 11 ani). Dacă este necesar, creșteți consumul treptat, cu o măsură la fiecare 3 zile, fără a depăși doză maximă zilnică recomandată, de 5 măsuri pe zi.

Odată ce activitatea intestinală s-a reglat, nu mai creșteți numărul de măsuri pe zi. Se recomanda utilizarea timp de cel puțin 3 săptămani. Produsul poate fi administrat pe termen lung fără efecte adverse.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *