Parfumul si arta de a ne parfuma

Imi place sa experimentez lucruri noi si de aceasta am avut curiozitatea sa incerc cat mai multe parfumuri si sa studiez un pic despre ele.  Mai jos cateva trucuri utile impartasite si pe care trebuie sa le stim cand vrem sa incercam un nou parfum, cand suntem in cautare de noi arome sau pur si simplu ne dorim un parfum care sa ne reprezinte cel mai bine personalitatea.

Cand parfumul este incalzit, el isi schimba mirosul si devine mai patrunzator pentru ca parfumul este influentat de caldura intr-o foarte mare masura. Cu cat parfumul estemai condimentat, cu atat aroma devine mai puternica si are tendinta de a se dispersa in intreaga incapere. Sa avm deci grija cum dozam cantitatea de parfum aplicata pe piele. Folositi parfumurile de tip floral, fresh pentru o nota mai discreta.

Daca dorii ca parfumul sa tina mai mult, e recomandat sa folositi o crema hidratanta inainta – ea va potenta aroma parfumului si o va face sa se evapore mai lent. Despre arome – e bine de stiut ca esentele cu cele mai multe aprecieri sunt cele de iasomie si trandafir. Puteti amesteca aromele chiar dvs. insiva daca aveti mai multe sticlute cu uleiuri cu arome diverse: santal sau vanilie.

Asorteaza-ti parfumul cu vestimentatia: pentru haine in culoare mai calda foloseste un parfum mai dulce si poate mai patrunzator. Purtand verde, poti alege o aroma proaspata, florala, iar in costum sport alege arome ca: lamaia si portocala. Pentru o seara romantica, mai speciala alege un parfum exotic, din mirodenii.

Poze de aici.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *