Pentru iubitorii de carte

Îmi face o deosebită plăcere să citesc. Îmi place să fiu absorbită într-o altă lume și să evadez din realitatea cotidiană. Unele cărti ne fac să ne simțim mai puțin singuri. Altele ne oferă soluții să evadăm din realitate și ne prezintă lumi noi din trecut sau din viitor. Prin citit putem acumula experiențe noi și putem afla mai multe lucruri despre istorie , știință sau lume în general. Cărtile sunt o sursă bogată de informații. Cu cât citim mai mult cu atât va crește și numărul de cunoștințe acumulate. Înainte de a avea copii obișnuiam să citesc destul de mult. Acum citim mai mult cărți pentru copii iar majoritatea cărtilor pe care le cumpăr , le iau online. Este mult mai simplu să îmi aleg ce îmi place, să am parte de livrare direct acasă .

Am găsit o nouă librărie online cărti beletristică, ce cuprinde un număr mare de cărți de la multe dintre editurile existente cu prețuri foarte bune și livrare rapidă oriunde în România.

Eu am pus ochii pe cartea Universul rețetelor pentru prăjituri. Dulciuri sănătoase pentru copii pofticioși

Fetiței mele ca oricărui alt copil îi plac foarte mult dulciurile și încerc pe cât posibil să îi ofer variante sănătoase în locul dulciurilor din comerț. Copiilor le place foarte mult să exploreze lucruri noi. Iar experiența este și mai interesantă dacă pot experimenta lucruri noi, făcand ceva alături de mama. În timp ce gătim împreună putem petrece foarte mult timp de calitate impreună și ne putem bucura de fiecare moment chiar dacă de fiecare dată e un dezastru în urmă noastră .

Am găsit și pentru mine o carte care cred că mă va ține cu sufletul la gură:

 

Bird Box. Orbește-Nu pierde din vedere supraviețuirea este povestea lui Malorie care își crește copiii așa cum poate: cu ușile încuiate, draperiile trase și toate ferestrele acoperite cu saltele, să nu poată pătrunde nicio rază de lumina. Să nu poată zări ce este afară. Să nu poată desluși inamicul invizibil care a pus stăpânire pe întreagă lume și care îi transformă pe toți cei care-l privesc în criminali violenți și, în cele din urmă, în sinucigași.
Cei mici dorm încă, dar în curând, va fi silită să-i trezească și să-i lege la ochi. Astăzi va risca totul. Astăzi trebuie să iasă neapărat din casă. Să plece orbește într-o călătorie de care depinde supraviețuirea lor.
Bird box: Orbește este un thriller psihologic atât de bine scris, încât amintirea să te va bântui de-a dreptul mult timp după ce îl vei fi terminat de citit.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *