Polenul crud de la Apiland

Când Apiland şi Brander au dat startul unei noi campanii de testare ,Sănătate cu Polenul Crud Poliflor , am am zis da fără să stau pe gânduri.

Încerc să am un stil de viață echilibrat , o alimentație sănătoasă și când vine vorba de remedii naturale , cum este și cazul polenului crud ( cea mai bogatムsursムnaturală de vitamine               și minerale) , sunt atrasă că ursul la miere.

Polenul conţine proteine în proporţie mai mare decât în carne, iar mare parte dintre ele sunt sub formă de aminoacizi, care se absorb direct, fără efor­turi din partea organismului.

polen Este un excelent energizant și vitaminizant combatând cu succes stările de oboseală . Este și un excelent probiotic vegetal cu un important conținut în lactobacili și bifidobacterii folositoare tubului nostru digestiv,scade nivelul colesterolului şi întăreşte sistemul imunitar.

Polenul crud este considerat net superior celui uscat fiind mai bogat în enzime, nutrienți și        vitamine .Se păstrează la congelator, dar nu îngheată, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din            congelator.

 Are un iz floral foarte aromat, usor dulce-amărui și poate fi consumat de toată lumea.

polen1Pentru că unele persoane pot avea reactii alergice este recomandat să începem cu câteva   granule de polen ținut sub limbă până se dizolvă complet şi să creştem doza ajungând treptat până la o lingura de polen pe zi .

Eu am încercat să îl iau ca atare pe stomacul gol în fiecare dimineaţă dar pentru fetiţa mea am încercat să îl combin în diverse preparate cu iaurt, banane , afine etc.

20150707_184834

20150709_074143

Pe lângă că posedă multe beneficii pentru sănătate , polenul crud poate fi folosit şi extern pentru stimularea colagenului şi pentru proprietăţiile lui de vindecare. Aplicat pe piele previne îmbătrânirea prematură şi contribuie la dezvolatarea celulara .

O mască de faţă pe care o poţi face acasă pentru o piele mai catifelată şi cu mai puţine riduri constă în :

2 linguri de polen crud

¼ cana lapte integral

1 lingură miere de albine

½ avocado

Se amestecă şi se aplică cu degetele pe faţă şi pe gât şi se lasă sa acţioneze 20 de minute.

Voi aţi încercat polenul crud de la Apiland ?

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *