Șampon uscat Batiste

Am fost foarte bucuroasă când am aflat că mă număr printre cele 150 de participante ale campaniei Batiste a celor de la Buzzstore. Despre șamponul uscat Batiste am mai auzit și chiar mă întrebăm dacă e întradevăr așa de bun cum este lăudat pe internet.

 

Este primul meu șampon uscat , sunt foarte încântată de el și mi-am dat seama că e lăudat pe bună dreptate. După utilizare părul este mătăsos, strălucitor și miroase foarte plăcut.

Există numeroase modele de șampon uscat Batiste iar principalele deosebiri sunt mirosul (care poate fi fresh, floral, asemănător cu un parfum) și culoarea pudrei.
Eu am încercat variantele Cherry și XXL Volume.

DSC00814

DSC00812

Îl folosesc în diminețile când părul meu arată pleoștit și are nevoie de o reîmprospătare.De obicei agit bine tubul și distribui produsul la rădăcină, de la o distanță de 10 centimetri. Aștept câteva momente și încep să masez scalpul, astfel încât pudra formată să se distribuie uniform. Părul își recăpăta strălucirea și volumul, iar sebumul este eliminat de la rădăcină acestuia. Parfumul variantei Cherry este unul discret, cu un ușor iz de cireșe.

Șamponul uscat XXL Volume este recomandat pentru un volum extra și textură ideală pentru coafat. Mie totuși nu mi s-a părut că îmi conferă volum mai mare . Mirosul este mai puternic, dar nu deranjant și nu rămâne prea mult pe păr.

Voi folosiți un astfel de produs?

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *