Tendinţe încălţăminte primăvară-vară 2011

Cele mai noi trenduri pentru sezonul primăvară-vară 2011 din marile prezentări de modă sunt pantofii în multe culori, pantofii cu detalii feminine, cu multe catarame, panglici sau şireturi, flatforms, tocuri mici,sau pantofi cu influenţe  arhitecturale.Tendinţele noului sezon sunt un mix între vechi şi nou,care păstrează elementele cheie din ultimele sezoane.Astfel, poţi miza în continuare pe pantofii deja existenţi în dressingul tău.

Pentru un început de primăvară o pereche de sandale din colecţia primăvară/vară 2011 de la Smiling Shoes este o alegere extrem de elegantă:

 

 

 

 


Auriul se regăseşte în multe dintre colecţiile de pantofi ale marilor case de modă.Pantofii aurii sau cei cu detalii aurii nu renunţă la platforma accentuată şi tocurile foarte înalte.

 

 

 

 

 

Pantofii in culori multiple sunt mai practici decat ţi-ai putea imagina.Platforme inegale,tocuri groase,asimetrii şi forme inedite, toate se regăsesc în creaţiile pe care designerii le propun.

 

 

 

 

 


 

 

 

Pantofii cu toc mic (kitten heels) pot fi asortaţi la o ţinută minimalistă,stilul anilor ’50-’60, astfel încât să îţi creeze o imagine extrem de feminină şi sofisticată.

 

 

 

 

 

Platformele sau pantofii cu talpă ortopedică – “flatforms” (o variantă mai joasă a wedges-urilor), au invadat podiumurile în colecţiile pentru primavară 2011.Sunt în trend încălţămintele cu talpă înaltă, indiferent de materialul din care sunt confecţionate.

Pantofii cu influenţe arhitecturale sunt reprezentaţi prin pantofii cu toc gros, dreptunghiular,sau cei cu tăieturi abrupte, elemente prezente pe podiumuri pentru vara lui 2011 în materie de încălţăminte.; sunt forme care te duc cu gândul la arhitectura modernă.
Pantofii în culori neutre (blush heels) sunt o combinaţie de nuanţe nici chiar roz nici chiar nuanţa pielii.Culoarea este una din culorile must-have pentru pantofii tăi în primăvara lui 2011.Se potrivesc cu o gamă variată de culori şi sunt extrem de trendy în acest sezon!

 

 

 

 

 

 

Vă doresc o primăvară plină de frumuseţe…la înălţime! 😀

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *