Toamnă colorată cu noua colecţie TeX

Eu iubesc toamna. Este un anotimp romantic,frumos şi bogat. Anotimpul în care locul zilelor fierbinţi de vară a fost luat de zilele schimbătoare de toamnă,natura a renunţat la straiul ei verde oferindu-ne o explozie ameţitoare de culori şi simţurile ne sunt invadate de mirosul castanelor coapte. Singurul lucru care îmi displace este culoarea hainelor de toamnă. Nu înţeleg de unde cohorta asta de marouri,griuri,bej si bleumarin .

De ce să nu încercăm să transformăm împreună tonul străzilor , şi să aducem şi în garderoba noastră un plus de culoare ? Cercetatorii au demonstrat că hainele colorate ne influenţează comportamentul şi ne fac mai optimişti şi plini de viată. Daca vrei şi tu ca toamna aceasta să te simţi mai veselă şi să ieşi în evidenţă alege produse din noua colecţie de toamnă TeX disponibilă în magazinele Carrefour Romania .

Mie îmi place acest trenci roşu de damă , foarte vesel şi disponibil şi în mărimi mari. Este o culoare foarte expresivă şi poate face minuni pentru o ţinută îndrazneaţă şi dramatică. Cu o pereche de blugi slim şi balerini comozi vei obţine o ţinută perfectă pentru o plimbare in parc.

Fotor0924151310Să facem împreună o revoluţie a culorilor, să încercăm să ne bucurăm pentru fiecare plimbare în răcoarea serii, să ne bucurăm de fiecare frunză aramie, de fiecare strop de ploaie şi să-i urăm Bine ai venit , toamnă dragă!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *