Travertinul-eleganţă naturală în casa ta

În lumea acesta, capricioasă a design-ului interior, travertinul ( o piatră naturală iubită pentru frumuseţea ei uimitoare şi pentru durabilitate ) a trecut testul timpului.Travertinul a fost folosit în case înca de pe vremea romanilor şi a intrat recent în modă din nou, ca o alternativă potrivită pentru porțelan, marmură și granit. Aceasta piatra superbă,delicată şi versatilă îţi dă o impresie de extravaganţă şi un sentiment de linişte şi pace interioară.

Cu o gama versatilă de culori ( variante subtile de bej pana la un roz delicat) travertinul este folosit în amenajări de băi,bucătarii sau camere de zi . Cu tonuri atrăgătoare neutre, această piatra poate fi de asemenea folosită ca un accent subtil la şeminee, intrări, holuri, pereţi sau bazine de înot . Variaţiile de culoare ale travertinului şi texturile sale unice şi uimitoare adaugă un farmec sofisticat casei tale.

Culorile și texturile travertinului fac ca această piatră sa fie un material extrem de adaptabil în amenajarea unei băi. Daca doriţi un design robust, masculin, luaţi în considerare un travertin în nuanţa ardeziei sau  nuanţe de cafea. Pentru o baie mai feminină, încercaţi o nuanţă crem sau aurie pentru a crea o strălucire de lux şi eleganţă.

Travertin Commercial 45x45x1,2cm (1)  Travertin Classic Oferta Pret Bucuresti 2

Dacă visul tău este de a avea o baie exotică şi luxoasă , demnă de a aparea într-o revistă de design interior, unde să te răsfeţi si să te relaxezi îţi recomand sa intri pe site-ul http://www.piatraonline.ro unde găseşti o ofertă bogată de marmura , piatra naturală , travertin sau mozaic .

Piatra-Online

 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *