Uleiul pur de arbore de ceai

 Apreciez tot ceea ce este 100% natural , și iubesc orice ingredient care provine din natură și are puteri vindecătoare. Acesta este și motivul pentru care au început să mă intereseze uleiurile   esențiale . Uleiurile esențiale sunt ingredientele minune din multe produse cosmetice : de la șampoane , creme ,parfumuri sofisticate. Unul dintre aceste uleiuri este cel de arbore de ceai , un ulei cu proprietăți antiseptice ,antifungice și antibacteriene care se regăsesc în numeroase produse antimătreață,deodorante ,creme pentru tenul gras,cu tendinţe acneice și exces de sebum.

Fotor01026122019

Secretul eficienței acestui ulei în tratarea afecțiunilor pielii stă în concentrația lui. În majoritatea produselor cosmetice , uleiul de arbore de ceai se regăsește într-o concentrație prea mică pentru a avea vreun efect  , totuși o concentrație prea mare poate daună pielii.

De aceea în tratatea afecțiunilor pielii este bine să folosim un ulei 100% pur din arbore de ceai.  2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai pe zonele infectate de două ori pe zi pot face minuni în cazul tenului acneic . Poate nu veți avea rezultate la fel de rapide că peroxidul de benzoil (unul dintre cele mai eficiente substanțe împotrivă acneei) dar cu siguranță are mai puține efecte secundare.Uleiul 100% pur de arbore de ceai este un tratament foarte bun şi în cazul infecțiilor vaginale , infecții fungice ale picioarele , afte și herpes. Nu în ultimul rând este foarte eficient împotrivă mătreții, a păduchilor , a respirației urât mirositoare și poate elimina mirosul persistent al corpului.

ulei

Totuși trebuie să fiți foarte atente ce fel de ulei de arbore cumpărați. Se pare că uleiul de arbore de ceai este unul dintre cele mai contrafăcute uleiuri și cel mai sigur ar fi să îl cumpărați din surse sigure și certificate organic . Thursday Plantation este un brand cu tradiție , fondată în 1976 și este prima companie din lume cu produse 100% ulei pur din arbore de ceai care ne oferă o mare varietate de produse cosmetice care conţin cel puţin 70% ingrediente organice si sunt 100% derivate in mod natural.

Voi ce părere aveţi despre uleiul din arbore de ceai ?

You may also like

1 Comment

  1. Am o mare problema, am matreata. Am incercat foarte multe produse din farmacie si comert si n-am avut un rezultat bun. Recomanzi produsul Tea Tree Shampoo For Dandruff de pe magazinul de sus mentionat de tine? Merita sa il cumpar? Nu costa mult, as incerca sa vad daca are efect sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *