Vara asta se poartă pielea bronzată şi sănătoasă .

Îmi place să cred ca pielea mea se înţelege bine cu soarele . Îmi place să stau la soare ,să mă relaxez în aer liber , să fiu bronzată şi să fiu invidiată pentru culoarea arămie şi strălucitoare a pielii.  Este visul nostru, al femeilor , să obţinem un bronz sanătos , de durată , care să ne confere un look exotic şi modern şi care să se menţină şi toamna . Dacă vrei ca vara aceasta să obţii un bronz auriu perfect şi să îţi păstrezi şi sanătatea pielii , specialiştii L’Erbolario ne propun produse naturale , hidratante , care reduc efectele nocive ale expunerii solare şi ne îndeamnă sa ţinem cont de câteva sfaturi :

1. Exfolierea pielii. Pentru a obţine un bronz intens , uniform şi strălucitor este necesar o exfoliere a pielii pentru a îndeparta celulele moarte  . Efectul imediat constă într-o piele mai catifelată , mai fermă şi mai receptivă la razele sorelui.

2.Hidratarea pielii. Bea cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi şi foloseşte o cremă hidratantă şi hrănitoare pe care o aplici dimineaţa si seara .

3. Protectia solară. Zilele toride şi caniculare ale lunilor iulie şi august nu sunt deloc iertătoare şi nu ne permit expunerea la soare fară efecte nocive asupra pielii.O piele frumoasă trebuie mai întai de toate sa fie sanatoasă. Este important sa folosim creme cu protecţie solară care să ne protejeze la maxim de razele UVA si UVB . Crema solară L’Erbolario cu ulei auriu de palmier nu este doar o cremă superprotectoare( SPF 50+ ) ci este şi un adevarat tratament de frumuseţe cu extracte naturale preţioase : ceară lichida de Jojoba,ulei de palmier şi măsline şi gel de aloe vera. Nu trebuie să neglijam nici buzele sau părul , care şi ele au nevoie de o atenţie deosebită. Uleiul de gălbenele , ceara de orez ,untul de cacao şi cel de Karité fac din Balsamul de buze L’Erbolario pentru protecţie un aliat în hidratare şi catifelare iar cu Uleiul protector L’Erbolario pentru păr vei avea un par sanătos şi strălucitor .

Foto

4. Alimentele care fac minuni pentru pielea ta. Peştele , ceaiul verde ,legumele roşii şi portocalii , ciocolata neagră sunt alimente pe care ar trebui să le incluzi vara asta în dieta ta tocmai pentru a creşte capacitatea naturală a pielii de a se apara de razele soarelui.

5. Prelungeste bronzul. Dacă doresti să îţi intensifici şi să iti prelungeşti bronzul foloseşte Unguentul superbronzant L’Erbolario cu morcov,coajă de nucă verde şi aloe .Pielea va deveni moale, satinată, strălucitoare, iar tu vei putea să te bucuri de o piele bronzată şi sanatoasă pentru mai mult timp.

solare-l'erbolario2013

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *