Botine cu şiret pentru sezonul rece

Investeşte în această toamnă într-o pereche de botine cu şiret şi toc, cu siguranţă vor fi un plus “seducător” pentru outfitul tău; le vei putea purta negreşit şi în sezoanele viitoare deoarece arată foarte bine pe picior şi le poţi asorta fie la o pereche de blugi, un pulover oversized si o geacă de piele, fie la o rochie diafană cu o pereche de şosete groase până peste genunchi.O alegere cu adevarat inspirată ar fi botinele de nuanţă bej-caramel, cu toc mediu, pătrat.





Pentru servici ai putea alege o pereche de botine cu şiret şi platformă, fiind cele mai comode şi încă în tendinţe. Asortează-le la o fustă conică şi o cămaşă, sau alege varianta rochiei office. De asemenea,o pereche de botine elegante, până la gleznă, este o alegere reuşită.

Un alt model foarte în trend sunt botinele cu blăniţă şi şiret.Aceste botine le poţi combina la o geacă de piele, la o fustă de tul colorată sau la un trenci simplu, orice stil ai alege vei ieşi învingătoare.

 

 

 

 

Eu m-am indragostit de botinele bej cu şireturi, din care am şi achiziţionat o pereche. Le asortez de obicei la blugi strâmţi, un tricou cu imprimeu şi geacă de piele.
Tu ce model alegi pentru sezonul rece?

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *