Cappuccino,culoarea sezonului?

Desigur că designerii ne spun următoarele:în sezonul rece renunţăm la nuanţele neon.Acest lucru nu înseamnă că ne vom îmbrăca doar în alb şi negru..non-culorile sunt IN toamna aceasta!Sunt acele culori pastelate care ne plac aşa de mult deoarece le putem accesoriza cu nişte culori complementare şi puternic contrastante.
De aceasta dată m-am oprit la culoarea Cappuccino,culoare derivată din maro,însă mult mai subtilă şi elegantă.Un trench camel trebuie să ai ca piesă de rezistenţă, aşa că nu ezita să îţi cumperi unul de pe-acum! Poartă fuste până la genunchi,bluze cu imprimeu discret(pentru a evita monotonia cromatică),pantaloni cu pense şi talie înaltă,poate o jachetă cu detalii “aviator”(buzunare aplicate şi fermoare) şi adaugă la ţinuta ta nişte cizme “de echitaţie”.
Nu uita accesoriile,care pot fi de culoare verde,albastru,roşu,portocaliu stins sau mov prună sau pot fi culori din aceeaşi gamă cromatică.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

  1. Si mie imi place foarte mult aceasta culoare!Mi se pare potrivita si pentru imbracaminte si pentru unghii!Cand vreau ceva natural pe unghii apelez la aceasta culoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *