Culori în tendinţe în 2012

Pentru primul post din anul acesta nu puteam decât să încep cu noile tendinţe în materie de culori pentru primăvara şi vara ce urmează a sosi.Astfel, pentru noul sezon primăvară/vară 2012 putem alege din cinci nuanţe speciale. Iată care sunt acestea:

1) Albastru cyan

Unele tonuri de culoare aproape de Albastru Cyan din paleta de culori cyan sunt: teal, turcoaz, albastru electric şi acvamarin.

2) Albul pur

Piesele elegante şi casual, dar şi ţinutele întregi în această non-culoare trebuie să se regăsească în garderoba ta. În colecţiile din acest sezon, albul nu a lipsit, în special în combinaţii neobişnuite, aici mă refer la nuanţele electrice de care,  nu ne vom feri în continuare.

3) Nuanţele pastel

 

 

 

 

 

Culorile “light” se integrează perfect în aproape fiecare îmbrăcăminte de primăvară ori vară. Să luăm doar două exemple: cuminţirea nuanţelor neon din iarna trecută cu pete delicate de crem şi bej şi romantismul adăugat look-ului safari prin nuanţe suave ca oranj pastel, roz pal ori galben şters.

4) Tangerine Tango


 

 

 

 

 

 

 

Culoarea Tangerine Tango, despre care am făcut un post individual, o putem asorta uşor la o mulţime de alte culori sau o putem “introduce” în ţinute fără a frapa. Ce ne trebuie mai mult decât o culoare optimistă, primitoare şi plină de energie?

5) Verde “seafoam”

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuanţele de verde army au fost înlocuite cu variaţiuni de verde de mare cu tentă de verde jad, culoarea numită verde seafoam. Aceasta este o nuanţă pastelată de verde, care oferă un look curat şi care poate fi asortată cu tonuri mai închise de verde.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *