Eticheta inovatoare-calorimetrul termic de la Caroli

Noi românii suntem cunoscuți ca fiind un popor gurmand, dar cred că este doar pe jumătate adevărat. Gurmandul este cel care consumă în cantitate mare și apreciază mâncarea bine gătită și de bună calitate. În schimb, românul doar consumă mâncare și o apreciază pe cea servită în cantităti industriale. Mereu coșurile de cumpărături a românilor sunt încărcate cu tot felul de bunătăți și ne place să avem frigiderele pline.

Din păcate nu cred că suntem mereu conștienți de ceea ce așezam în coșuri.La cumpărături, facem alegeri pentru sănătatea noastră și a familiei noastre, așadar trebuie să fim atenți mereu la conținutul produselor, termenul lor de garanție, condițiile în care se află depozitate .

Preocupându-se mereu de calitatea produselor sale, echipa de la Caroli Foods, au inventat conceptul de #MâncareCuNotificare . Salamurile Semenic de la Caroli au acum o etichetă inteligentă și inovatoare. Cadranul sensibil denumit Carolimetrul Termic te anunță că produsul lor este păstrat la temperatură optimă. Sub 8 grade Celsius carolimetrul are culoarea verde, iar peste 8 grade Celsius se va colora în galben, acesta fiind un semn că salamul trebuie introdus în frigider sau consumat imediat.

carolimetru-termic-servetel

Dacă această etichetă va avea succes, vom vedea din ce în ce mai multe produse ambalate în etichete termosensibile.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *