Mănâncă,roagă-te,iubeşte

One Woman’s Search for            O femeie caută lucrurile

 Everything through Italy,       cu adevarat importante în Italia,

  India and Indonezia                   India şi Indonezia

Devenită rapid bestseller New York Times (numărul 1 timp de un an) şi bestseller al Asociaţiei Librarilor Americani, cartea, apărută în 2006, este perfect rezumată de însuşi subtitlul său.Cartea este un fenomen cultural american,este tradusă în 30 de limbi şi are peste 10 milioane de exemplare publicate în lume.

Rezumat: la 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-şi poate dori o femeie ambişioasă. Şi totusi e asaltată de îndoieli, suferă de panică şi insatisfacţii. Urmează divorţul, prăbuşirea în depresie, o relaţie catastrofală… aşa că Liz abandonează totul şi pleacă în lume de una singură. In Italia, gustă la dolce vita şi deliciile ei culinare, punând pe ea “cele mai fericite 12 kilograme din viaţa sa”. In India, află ce este căutarea spirituală. În Indonezia, încearcă să-şi reconcilieze trupul cu sufletul, să descopere echilibrul care se cheamă fericire — şi işi găseşte marea dragoste. Uneori, fericirea se află la capătul lumii. Călătoreşti ca să ajungi la tine însăţi. Ca să te descoperi.

Cartea Mănâncă, roagă-te, iubeşte de Gilbert Elizabeth stă la baza unui film avându-i ca protagonişti pe Julia Roberts şi Havier Bardem.

Este publicată de editura HUMANITAS şi costă în jur de 32 LEI.

Tu ce carte ai citit ultima dată? 😀

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *