Marea Răcoreală

Ceaiul pentru mine nu înseamnă doar o infuzie de plante ,pentru mine ceaiul e un moment de tihnă,  relaxare și de ce nu și un prilej bun de socializare. Fie rece sau fierbinte, combinat cu miere, lămaie și asezonat cu mentă, ceaiul este băutura mea preferată inclusiv în zilele caniculare.

fdadf9a05670e7fc5f6f1956b806a47a2219b41c_Marea Racoreala_ceai_icetea

Nu mă feresc să consum ceai pe timp de vară , un pahar de ceai rece este soluția ideală de a îndepărta căldura și este o alternativă sănătoasă la băuturile carbogazoase . Ceaiul rece pe lângă că este răcoritor este și o sursă excelentă de antioxidanți și arome naturale. Ceaiul rece, făcut în casă este mai sănătos deoarece nu conține nici un fel de aditivi.
Eu prefer ceaiurile 100% naturale, care conțin doar bucăți de fructe și frunze de ceai ca ceaiurile de la Arta Ceaiului. Au foarte multe sortimente dar cel mai tare mă atrage ceaiul de fructe cu cocos și ananas Pina colada un ceai de fructe estival, cu fulgi de nucă de cocos și bucăți de ananas care ne poartă cu gândul spre vacanța mult așteptată .

ceai-infuzie-cu-gust-de-cocos-si-ananas

Voi ce sortimente ați vrea să încercați ? Găsiți mai multe sortimente de ceaiuri delicioase pe care le puteţi prepara foarte uşor şi în varianta rece din colectia Ice Tea https://artaceaiului.ro/ceai-icetea/ .

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *