O carte buna

Cartile bune, exceptionale, sunt profund legate de experienta oricarui individ in parte si raman permanent o amintire draga. Un autor care scrie fara teama – de respingere, de mustrare, de a nu parea ridicol sau neserios – poate scrie o carte buna, exceptionala.

Cele mai bune carti sunt cele care nu respecta o formula sau incearca sa se incadreze intr-un anumit gen.

Intr-o carte buna fiecare cuvant este cuvantul potrivit , in locul potrivit  si acolo pentru un motiv. Cuvintele plutesc si ghideaza cititorul ca o barca intr-un port. O carte buna trebuie sa spuna o poveste inedita,sa ne deschida drumul catre noi universuri captivante,sa te izoleze si sa te transporte intr-un loc fermecat . O carte buna trebuie sa aibe o intriga buna,plina de suspans, sa ne faca inimile sa tresalte , si sa persiste mult timp dupa ce am pus cartea jos. O carte buna are personaje interesante, personaje pe care le iubim sau nu , personaje pe care sa le sustinem ,personaje cu care am vrea sa ne imprietenim si sa ne petrecem timpul.

O carte buna deschide drumuri interminabile spre comorile spiritului uman din toate epocile si din toate partile lumii.

Herbal-tea-and-a-good-book

* Acest articol este un raspuns la provocarea celor de la  Librislibrarie online care ofera carti online atat in limba romana,cat si in limba engleza.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *