Pantalonii scurţi – un must-have pentru această vară

 

 

Vară..soare..pantaloni scurţi. 🙂

Nu trebuie neaparat sa ne luăm după tendinţe, însă vara aceasta ele sunt clare..pantalonii scurţi sunt un must-have al sezonului cald.Pentru ţinute de oraş,de zi sau de seară,din blug sau materiale clasice ii vedem peste tot.

 

Designerii au reinventat costumul masculin,i-au adăugat un croi feminin,au îndulcit culorile iar rezultatul este unul surprinzător de frumos.Ştim că pantalonii la dungă şi cu sacou sunt sexy însă pantalonii scurţi sunt şi mai sexy.

 

 

 

 

 

 

 


Pentru o ieşire în oraş, un look de seară, de tip cocktail, recomandarea designerilor este una foarte clară: la pantalonii scurţi purtăm un top feminin şi câteva accesorii statement, de exemplu o curea.

 

 

 

 

Revin salopetele în tendinţele de vară 2011.Poţi alege o salopetă ce se leagă la mijloc la care îi adaugi nişte accesorii chic cum ar fi un colier sau o braţară în ton.Pentru un ansamblu de seară, o poţi asorta cu o jachetă sau un sacou scurt pentru un look casual.

 

 

 

 

 

 

Pantalonii cu talie înaltă au cunoscut în ultima vreme o nouă apreciere.Se pot asorta cu cămăşi ori vestuţe, maiouri din bumbac sau topuri fine pentru un look elegant.Dacă e să vorbim şi despre încălţăminte, recomandate sunt sandalele cu paltformă sau poate îţi place mai mult în combinaţie cu pantofi oxford,oricum rezultatul este  unul drăguţ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate tendinţele de anul acesta sunt “colorate”,asta ştim deja.Cu cât asortezi la o ţinută mai mult de 3 culori cu atât eşti mai trendy.Nu lipsesc culorile vii nici din tendinţele pantalonilor scurţi.Aşadar,poate preferi o pereche de pantaloni scurţi de un albastru electric,una din culorile-star ale sezonului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu în ultimul rând ne îndreptăm atenţia către pantalonii scurţi din denim.Îi putem purta cu botine, platforme,pantofi cu toc,o pereche de şlapi,tenişi ori balerini,depinde ce ţinuta aleasă.În partea de sus alegem piese inspirate pentru un efect de senzaţie: o bluză vaporoasă, înflorată, un top şi o jachetă hippie,o cămaşă simplă sau cu imprimeu în carouri,un maiou simplu şi blazer sau poate un tricou colorat cu mesaje haioase,toate se potrivesc de minune pentru un ansamblu vestimentar cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *