Produse naturale pe baza de ulei de masline si aloe vera de la Aoliv

           Pielea ta are nevoie de îngrijire constantă, chiar și dacă nu se confruntă cu probleme mari. Zi de zi suntem expuși la radiații ultraviolete nocive, la substanțe chimice corozive, la praf și noxe din aer,alte pericole.Frumusețea trebuie intretinută, astfel încât aspectul tanăr și vitalitatea să îți ofere încredere și strălucire în fiecare zi.
De mii de ani, oamenii din întreaga lume au folosit cu succes două remedii naturale pentru tratarea și întreținerea pielii: uleiul de măsline și sucul plantei de aloe vera.
Uleiul de măsline este benefic și pentru o piele fină și catifelată. Are efect calmant asupra iritațiilor de orice fel
iar aloe vera stopează procesul de imbătranire, reduce ridurile și liniile fine, hidratează și menține hidratarea introdusă în piele mai ales pe timpul verii.
Proprietătile uimitoare ale celor două ingrediente, ulei de măsline și aloe, sunt combinate în gamă Aoliv OlivAloe.

Astăzi am ales să vă spun câteva cuvinte despre o spumă tare dragă mie și despre un săpun natural cu ulei de măsline, levănțica și aloe vera.

Spuma realizează o exfoliere blândă a celulelor moarte de la suprafața pielii feței și corpului. Combinația de ulei de măsline, Aloe vera și proteine din grâu hrănesc și hidratează pielea pentru ca exfolierea să nu usuce sau să irite epiderma. Exfolierea tenului și a corpului este necesară pentru a ne curăța pielea de imperfecţiuni , dar şi pentru a-i reda frumuseţea și a o pregati pentru a absorbi ingredientele hidratante ale cremelor pe care le aplicam mai apoi.Exfolierea este naturală și folosește particule fine de sâmburi de măsline care curăță delicat pielea până la iluminarea totală a straturilor sănătoase. Pielea rămasă va fi catifelată, moale, fermă și plăcută la atingere.

Sapunul este fabricat manual, are ingrediente naturale și o textură plăcută lăsând pielea catifelată și lipsită de iritații. Sapunul curata bine dar are un miros destul de greu si mi-ar fi placut sa aibe un miros mai pregnant de levantica . Sapunul trebuie mereu tinut foarte uscat, pe savoniere de tip gratar, nu cu gauri, in care mai ramane apa altfel devine foarte moale.

Voi ați încercat produse din gama OlivAloe?

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *