Sandale pentru sezonul vara 2011

Abia am aşteptat să vină timpul frumos şi căldura pentru a putea purta sandale şi cred că nu sunt singura

Cu această ocazie am studiat un pic tendinţele pentru această vară.Iată care sunt:

 

 

Sezonul acesta sunt în trend sandalele colorate.De ceva vreme se tot pomenesc culorile tari care definesc anul acesta.Bicolore sau  minim 3 culori, sandalele acestei veri sunt parcă mai vii ca oricând, iar combinaţiile de culori ne surprind cu certitudine: roz cu portocaliu , roşu cu orange, verde cu albastru. Orice altă combinaţie o poţi pune în practică anul acesta.

 

 

 

 

 

Tot din culorile sezonului vară 2011 face parte şi galbenul miere. Este o nuanţă delicată şi discreta a acestei culori; sandalele în culoarea galben miere se  pot purta chiar dacă nu eşti foarte îndrăzneaţă în materie de fashion. Alege tonurile de galben pentru un look modern şi tineresc.

 

 

 

 

 

Sandalele în nuanţe nude sunt foarte feminine, uşor de purtat şi asortat. Dacă în anul 2010 culorile neutre de tipul roz pal, bej, crem, au fost în vogă,tendinţa se pastrează şi pentru acest sezon. O pereche de sandale nude sunt cu siguranţă o investitie bună pentru garderoba ta.Nu te vei mai sătura de ele pentru că le poţi purta la o gamă variată de ţinute.

 

 

 

 

 

 

În sfera confortului se află sandalele fără toc. Încă se mai poartă balerinii, însă se poartă şi mai mult sandalele cu multe curele, foarte decupate, cu talpa subţire. Designerii ne propun atât sandale gladiator cât şi sandale cu detalii mai feminine, precum funde, volănaşe, fluturi sau flori.
Încălţămintea cu toc şi platformă face parte din tendinţe de câteva sezoane bune. În vara aceasta tocul devine mai înalt iar sandalele înlocuiesc pantofii închişi.

 

 

 

 

 

Să aveţi o vară plină de culoare! 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *